Click Here
Previous
Next

Newbornshoot

Newborn

Het krijgen van een kindje is zo bijzonder! Een klein wonder, met een beetje van jullie beide. Die kleine vingertjes en teentjes zo perfect en volmaakt, een liefde zoals jullie het nog nooit eerder ervaren hebben. Een unieke gebeurtenis in jullie leven. De eerste dagen na de geboorte zijn zo speciaal maar gaan zo snel voorbij. Nooit meer is jullie kindje zo klein als het vandaag is. Met een professionele newborn reportage, leggen jullie deze momenten voor eeuwig vast. Een herinnering om met heel jullie hart te koesteren.

Onder newborn versta ik  een pasgeboren baby tot 4 weken oud. De sessie word dan ook gepland voordat jullie baby 4 weken oud is. Dit is de beste tijd, omdat de baby dan nog veel slaapt. De baby zal er dan nog weinig van merken.

We nemen ongeveer 2 uur de tijd voor de sessie, zo is er ruimte om te voeden, verschonen en natuurlijk om te knuffelen. Het welzijn en de veiligheid van de baby staat bij mij voorop. Ik ben hierin dan ook excellent getraind, en mijn ervaring als kraamverzorgende is daarbij ook meegenomen.

Ik kom voor de newbornshoot bij u aan huis, zo kan zowel mama als baby in vertrouwde en comfortabele omgeving blijven.

Ik heb diverse setups beschikbaar en verschillende props zoals een rond kussen, een mandje of een schaal. Ook heb ik diverse jurken en outfits voor mama te leen, vraag hier gerust naar bij het maken van de boeking.

Socials

Volg je Beau! babyfotografie al op socialmedia?

error: Content is protected !!